Renta Stanovi Podgorica, Podgorica

Osnovne informacijeGde smoKontakt


Renta Stanovi Podgorica

Ukoliko putujete poslovno ili turistički naši Renta Stanovi Podgorica su Vaš najbolji izbor umjesto odsjedanja u hotelima. Izdavanje apartmana je povoljnija i udobnija opcija za sve goste koji žele da se osećaju kao kod kuće. Apartmani se mogu rentirati kao dnevni odmor, na noć ili više dana ili nedjelja.

Osnovne informacije

Renta Stanovi Podgorica
Serdara Jola Piletica 22, Podgorica
81000 Podgorica
Crna Gora

Tel: +38267161616
Mob: +38267161616
Ključna osoba: Renta Stanovi Podgorica
Godina osnivanja: 2008.
Zaposlenika (ili članova): 4
Ključne reči: renta stanovi podgorica, podgorica, stan, apartmani, renta stan, renta stan podgorica, stan na dan podgorica, renta stanovi, smjestaj, prenociste, izdavanje, apartman, apartmani za iznajmljivanje, stanovi na dan, renta apartman, rent a stan podgorica, renta apartman podgorica, smjestaj na dan, apartmani na dan, iznajmljivanje, iznajmljivanje apartmana, renta apartmani podgorica, stanovi za iznamljivanje, stanovi za izdavanje, dnevno izdavanje stanova, izdavanje apartmana, dnevno iznajmljivanje, najam stanova, najam stanova u podgorici, privatni smjestaj podgorica, izdavanje apartmana na noc, renta stan u podgorici, rent a stan, apartman na dan, prenociste podgorica, renta, renta apartman stan, stan apartman podgorica, smestaj podgorica, dnevni odmor, preko morace, apartment, flat, rent, apartment rentals, rent a flat, rent a flat podgorica, podgorica rent, flats podgorica, flats to rent podgorica, apartment for rent, smještaj, prenoćiste, noćenje, preko morače, kratkoročno izdavanje, dugoročno izdavanje, smještaj na noć, smještaj u podgorici, stan apartman, najam apartmana, renta stan apartman, renta apartman smjestaj, renta stan na noc, stan apartman izdavanje, renta stan podgorica, renta stan preko morace, apartmani za izdavanje, stan na noc, stan na noc podgorica, dnevno izdavanje, rentiranje apartmana, nocenje u podgorici, dnevno iznajmljivanje apartmana, dnevno iznajmljivanje stanova, apartmani u podgorici, apartman na noc, apartman u podgorici, apartman za izdavanje, apartman za iznajmljivanje, apartman za rentiranje, smestaj, apartmani iznajmljivanje, apartmani podgorica, rentiranje, rentiranje apartmana u podgorici, najam apartmana na dan, prenociste u podgorici, privatni smjestaj, preko morace apartmani, podgorica kratkorocno izdavanje, dnevno izdavanje apartmana, podgorica smjestaj, smestaj u podgorici, smjestaj na noc, izdavanje stanova, dnevni boravak, dnevni najam, dnevni najam apartmana, dnevni najam stanova,

Datum promene podataka: 2019-01-11

Nadopunite, uredite ili obrisite podatke za Renta Stanovi Podgorica

O nama

Stan na dan ili renta stan je najpovoljnija opcija za kratkoročne poslovne ili turističke boravke u Podgorici. Apartmani su novi, u potpunosti opremljeni za ugodan boravak i imaju smještajne kapacitete za nekoliko osoba ili čitavu porodicu. Urednost, čistoća i udobnost su nam na prvom mjestu. Za svakoga ko nije ljubitelj skupih i tijesnih hotelskih soba, pravi izbor je privatni smještaj. U čistim, prostranim i brižljivo uređenim apartmanima gosti se na putu mogu osećati udobno kao i kod svoje kuće. Najveći broj stanova se može iznajmiti na dan tj. noć, čak i kao dnevni odmor. Renta Stanovi Podgorica su upravo naša uža specijalnost i naš je cilj da Vam obezbijedimo idealan smještaj na najboljim lokacijama kao što su Momišići i Preko Morače. Pored kratkoročnog bavimo se dugoročnim iznajmljivanjem nekretnina.

T: +382 67 16 16 16 Viber, WhatsApp
E: info@rentastanovi.com
W: www.rentastanovi.com

Reference

Nadopunite, uredite ili obrisite podatke za Renta Stanovi Podgorica

Usluge i proizvodi (delatnosti)

Druge/dodatne delatnosti prema klasifikaciji :
6810 Kupovina i prodaja vlastitih nekretnina
6820 Iznajmljivanje vlastitih ili iznajmljenih nekretnina i upravljanje njima
6831 Djelatnost agencija za nekretnine
6832 Upravljanje nekretninama za naknadu

Osnovne delatnosti:
  • Usluge

Gde smo?

Kontaktirajte Renta Stanovi Podgorica

Nažalost subjekt Renta Stanovi Podgorica nije moguće kontaktirati putem ovog obrasca jer email kontakt se ne nalazi evidentiran u našoj bazi.
Ako ste vlasnik subjekta ili djelatnik, svakako preporučujemo da Nadopunite, uredite ili obrisite podatke za Renta Stanovi Podgorica.

Hvala.