RACOM

DRUŠTVO SA OGRANIČENOM ODGOVORNOŠĆU ZA PREVENTIVNU SANITARNU ZAŠTITU, UNUTRAŠNJU I SPOLJNU TRGOVINU, TURIZAM I USLUGE 'RACOM' DANILOVGRAD, društvo sa ograničenom odgovornošću

Osnovne informacije

RACOM
Orja Luka bb
81410 Danilovgrad
Crna Gora

Tel: 067/474-147; Dežurna služba 00-24h: 068/329-262
Fax: 020/811-209

Delatnost (klasifikacija delatnosti):
8129 Usluge ostalog čišćenja

Matični broj privrednog subjekta: 02979144


Datum promene podataka: 2024-06-19

Nadopunite, uredite ili obrisite podatke za RACOM

O nama

Osnovna djelatnost kompanije „Racom“ iz Danilovgrada je sprovođenje mjera sanitarne zaštite, odnosno DDD mjera (dezinfekcija, dezinsekcija i deratizacija) koje predstavljaju ključne opšte mjere za prevenciju i kontrolu zaraznih bolesti.

Pružamo kompletne stručne usluge sanitarne zaštite, kao i savjetodavne i druge srodne usluge u vezi sa sanitarnom zaštitom, u skladu sa HACCP standardima i svim ostalim priznatim evropskim i svjetskim standardima. Naš tim čine iskusni i priznati stručnjaci iz ove oblasti. U svom radu koristimo najsavremenije preparate i uređaje za aplikaciju renomiranih svjetskih proizvođača i primjenjujemo najnovija dostignuća u oblasti:

- dezinfekcije
- dezinsekcije
- deratizacije
- plinske dezinsekcije (fumigacije)
- dezodoracije
- eradikacije muva, komaraca i korova
- repelentnog tjeranja zmija
- zaštite od golubova
- super hlorinacije vodovodnih cijevi, objekata i mreža

Uspješno obavljamo poslove sanitarne zaštite u velikom broju objekata različitih namjena, kao što su trgovački lanci, privatni stanovi, stambene zgrade, ugostiteljski objekti svih kategorija, turistička naselja, hoteli, poslovni i industrijski objekti različitih namjena, škole, zdravstvene ustanove, farme i dr.

Pravnim licima i drugim poslovnim subjektima nudimo obavezne sanitarne preventivne i korektivne DDD mjere, uključujući:

- obaveznu preventivnu sanitarnu deratizaciju
- obaveznu preventivnu sanitarnu dezinsekciju
- obaveznu preventivnu sanitarnu dezinfekciju

Obavezne preventivne DDD mjere su dio opštih mjera za sprječavanje i kontrolu zaraznih bolesti i predstavljaju redovno godišnje održavanje objekata i radnih procesa koji su pod sanitarnim nadzorom.

Sve ove godine trudimo se da idemo korak naprijed, da blagovremeno i profesionalno odgovorimo na potrebe naših klijenata. Svakom poslu pristupamo detaljno i ne odustajemo dok ne riješimo problem.

Implementirali smo evropske standarde ISO 9001 – sistem upravljanja kvalitetom, ISO 14001 – sistem upravljanja zaštitom životne sredine i OHSAS 18001 – sistem upravljanja zaštitom na radu.

Reference

Nadopunite, uredite ili obrisite podatke za RACOM

Usluge i proizvodi (delatnosti)

Delatnost prema klasifikaciji:
8129 Usluge ostalog čišćenja

Gde smo?

Kontaktirajte RACOM

Kontaktirajte RACOM putem emaila ispunjavanjem sledećeg obrasca.