N:eo smart home, Budva

Osnovne informacijeGde smoKontakt


N:eo smart home

N:eo smart home doo

Osnovne informacije

N:eo smart home
Lazi BB
85310 Budva
Crna Gora

Tel: 069286595,068884750
Radno vreme: pon-pet 08-16

Delatnost (klasifikacija delatnosti):
4321 Postavljanje električnih instalacija

Ključna osoba: Vladimir Cvijovic - direktor
Godina osnivanja: 2018.
Matični broj privrednog subjekta: 03173852
IBAN (bankovni račun):
525-6638-15
Veličina: srednja
Zaposlenika (ili članova): 5
Ključne reči: pametne kuce, video nadzor, elektro instalacije, interfoni, motori za kapije, rolo vrata, rampe, alarmi

Datum promene podataka: 2019-03-28

Nadopunite, uredite ili obrisite podatke za N:eo smart home

O nama

Preduzeće N:EO SMART HOME, vodeći sistem integrator u Crnoj Gori, sledi svoj osnovni koncept poslovanja da korisnik ima potpunu uslugu, od izrade idejnog rešenja, preko projektovanja do izvođenja i održavanja. Posebna pažnja se posvećuje održavanju već ugrađenih sistema.

N:EO SMART HOME svoj razvoj ne bazira koristeći podizvođače, već nastoji da njeni radnici obavljaju kompletan posao. Tome je doprineo brz odziv, obučeni kadar, iskusni projektanti i raspoloživost korisniku u toku 365 dana. Kao i uvođenje savremenih načina poslovanja čime su se za kratko vreme ostvarile velike reference i poslovi.

Redovno slanje kadra na stručno usavršavanje i edukaciju doprinosi nam da smo u koraku sa današnjicom i tehnologijom koja se razvija neverovatnom brzinom. Prisutni smo na velikom broju seminara i kurseva kako u Crnoj gori, tako i u inostranstvu.

Da bi izašli u susret korisnicima koji imaju manje zahtevne poslove, a ne nalaze se u Budvi, obučili smo naše saradnike u većim gradovima Crne Gore da mogu umesto nas da obave posao. Naši saradnici su najvećim delom instalaterske kuće ili kuće koje se bave tehničkom zaštitom. Na ovaj način krajnji korisnik je dobio kvalitetnu uslugu po prihvatljivoj ceni.
N:EO SMART HOME učestvuje kao podizvođač drugih firmi, jer imamo kompletnu infrastrukturu da obavimo posao bilo koje veličine. Saradnja koju imamo sa Elektrotehničkim fakultetom u Beogradu, u slučaju kompleksnijih projekata, rešava svaku prepreku angažovanjem stručnjaka sa tog fakulteta.

Poslovna politika firme se zasniva da se maksimalna usluga pruži i projektantima, kao i učenicima i studentima elektro struke.

Opredeljenjem da uvozimo opremu, omogućili smo da budemo još konkurentniji na tržištu i da svi naši saradnici u Crnoj Gori, imaju opremu po povoljnoj i tržišno konkurentnoj ceni. Pokrivajući oblasti od projektovanja i izvođenja ka održavanju, sjedinjeno sa uvozom, ostvarili smo znatno niže cene za korisnike i investitore.

Reference

Nadopunite, uredite ili obrisite podatke za N:eo smart home

Usluge i proizvodi (delatnosti)

Delatnost prema klasifikaciji:
4321 Postavljanje električnih instalacija

Osnovne delatnosti:
  • Usluge

Gde smo?

Kontaktirajte N:eo smart home

Nažalost subjekt N:eo smart home nije moguće kontaktirati putem ovog obrasca jer email kontakt se ne nalazi evidentiran u našoj bazi.
Ako ste vlasnik subjekta ili djelatnik, svakako preporučujemo da Nadopunite, uredite ili obrisite podatke za N:eo smart home.

Hvala.